Ziua Ușilor Deschise Curtea de Apel Iași organizează „Ziua Ușilor Deschise”

437       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Curtea de Apel Iași organizează „Ziua Ușilor Deschise” 📅 25 octombrie 2016 Iași Curtea de Apel Iași organizează „Ziua Ușilor Deschise”

Data 25 octombrie 2016
Locația Sediul Curţii de Apel Iaşi

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 25 octombrie 2016, cu prilejul sărbătoririi Zilei Europene a Justiției Civile, Curtea de Apel Iași organizează „Ziua Ușilor Deschise”, manifestare ce vizează apropierea justiției de cetățeni, informarea acestora despre drepturile lor și despre modalitatea de funcționare a justiției de zi cu zi.

Cu această ocazie, persoanele interesate au posibilitatea să își formeze o reprezentare clară a activității specifice a magistraților și personalului auxiliar, precum și a etapelor pe care le parcurge un dosar de la înregistrare până la soluționare, în scopul înțelegerii mai bine a funcționării mecanismelor justiției.

Aducem astfel la cunoștința persoanelor interesate că, în data menționată, între orele 10.00 -14.00, au posibilitatea, pe baza documentelor de identitate, să viziteze sediul Curții de Apel Iași.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

 

Curtea de Apel Iași organizează „Ziua Ușilor Deschise” was last modified: octombrie 24th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter