Curtea de Apel: Toate ședințele de judecată din ziua de 29 mai 2017 s-au desfășurat normal

30 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 331

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Curtea de Apel București informează că „Având în vedere relatările apărute în mass-media la data de 29.05.2017 referitoare la „blocarea ședințelor de judecată” din cauza unor nemulțumiri salariale ale grefierilor, Curtea de Apel București precizează că toate ședințele de judecată din ziua menționată s-au desfășurat normal, conform programărilor, acestea nefiind afectate de protestul spontan izbucnit astăzi”.

Curtea de Apel: Toate ședințele de judecată din ziua de 29 mai 2017 s-au desfășurat normal was last modified: mai 30th, 2017 by Universul Juridic
Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter