Dan Mihai Șuta: Dialogul – singura cale pentru îmbunătățirea relațiilor dintre avocați și magistrați

28 Apr 2016
2 voturi, medie: 2,50 din 52 voturi, medie: 2,50 din 52 voturi, medie: 2,50 din 52 voturi, medie: 2,50 din 52 voturi, medie: 2,50 din 5 (2 votes, average: 2,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 865
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Satu-Mare, avocatul Dan Mihai Șuta, a apreciat că tema Congresului Avocaților din acest an a fost inspirată, fiind o temă de actualitate.

„Se constată un asalt nejustificat și distructiv asupra profesiei de avocat” – a spus decanul Șuta. 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Decanul Șuta a arătat că relațiile dintre avocați și procurori sau judecători se pot îmbunătăți doar printr-un dialog instituțional, un dialog onest, axat pe lămurirea și cristalizarea unor principii de lucru, pornind de la o înțelegere mai bună a legislației.

Dan Mihai Șuta: Dialogul – singura cale pentru îmbunătățirea relațiilor dintre avocați și magistrați was last modified: aprilie 28th, 2016 by Dan Mihai Șuta

Despre autor:

Dan Mihai Șuta

Dan Mihai Șuta

Este avocat, decan al Baroului Satu Mare.

Abonează-te la newsletter