Dan Oancea: „Apărarea apărării” este o preocupare reală

18 apr. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 836
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La finalul Congresului Avocaților 2016, avocat dr. Dan OANCEA – consilier U.N.B.R., a remarcat faptul că tema „Apărarea apărării” continuă să rămână actuală.

Este o preocuparea reală, mai ales în condițiile în care corpul profesional nu se consideră foarte bine protejat prin legislația în materie, în special procesual penală” – a explicat avocat dr. Dan Oancea.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Domnia sa consideră că „Apărarea apărării” reclamă o serie de clarificări, dacă nu și modificări legislative, care să protejeze profesia de avocat pusă în slujba cetățeanului.

Dan Oancea: „Apărarea apărării” este o preocupare reală

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Dan Oancea: „Apărarea apărării” este o preocupare reală was last modified: mai 5th, 2016 by Dan Oancea

Despre autor:

Dan Oancea

Dan Oancea

Este prof. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din București, membru al Comisiei Permanente a UNBR și al Consiliului UNBR. Este membru al Consiliului de Conducere al INPPA, al Consiliului Director al Uniunii Juriștilor din România și al Consiliului de Administrație al Institutului European din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter