Daunele cominatorii în noul Cod de procedură civilă şi legea sa de punere în aplicare (I)

19 nov. 2015
Articol UJ Premium
3 voturi, medie: 4,67 din 53 voturi, medie: 4,67 din 53 voturi, medie: 4,67 din 53 voturi, medie: 4,67 din 53 voturi, medie: 4,67 din 5 (3 votes, average: 4,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3027

Despre

  • Evoluţia instituţiei daunelor cominatorii
  • Creditor
  • Debitor

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Daunele cominatorii în noul Cod de procedură civilă și legea sa de punere în aplicare (I) was last modified: decembrie 2nd, 2015 by Daniel Ghiță

Recomandări

Despre autor:

Daniel Ghiță

Daniel Ghiță

Este doctor în drept, cercetător post-doctoral, conf. univ. și prodecan al Facultății de Drept a Universității din Craiova, lector în cadrul INPPA și INR și membru în colegiul de redacţie al Revistei de Ştiinţe Juridice.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter