De la „dreptul de administrare operativă directă” la „dreptul de administrare” în reglementarea noului Cod civil: ubi cessat ratio legis, ibi cessat lex

23 mart. 2017
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2027

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

De la „dreptul de administrare operativă directă” la „dreptul de administrare” în reglementarea noului Cod civil: ubi cessat ratio legis, ibi cessat lex was last modified: martie 22nd, 2017 by Florina Popa

Recomandări

Despre autori:

Florina Popa

Florina Popa

Este lector universitar doctor la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Universitatea de Vest din Timişoara, avocat în Baroul Timiș și arbitru al Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Timișoara.
A mai scris:
Flamina Stârc-Meclejan

Flamina Stârc-Meclejan

Este Avocat în cadrul Baroului Timiș, lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității de Vest đin Timișoara.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter