Debutul EMISIUNII TV „LEGAL POINT”, un proiect UNIVERSUL JURIDIC

22 Feb 2016
11 voturi, medie: 3,73 din 511 voturi, medie: 3,73 din 511 voturi, medie: 3,73 din 511 voturi, medie: 3,73 din 511 voturi, medie: 3,73 din 5 (11 votes, average: 3,73 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1258
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Timp de 2 ani am spus în paginile revistei „Legal Point” poveștile de viață ale personalităților din lumea juridică, academică și culturală.

Printr-un proiect marca „Universul Juridic”, povestea merge mai departe!

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Miercuri, 24 februarie, începând cu ora 17.00, a debutat emisiunea TV „Legal Point” pe canalul „UJ-TV” găzduit de portalul universuljuridic.ro

Realizatorul emisiunii, Cornel Dărvășan, a adus în fața reflectoarelor, într-o primă emisiune TV, doi invitați speciali:
Ovidiu Predescu – directorul publicațiilor „Dreptul” și Senior-Editor al revistei „Legal Point” și
Nicolae Cîrstea – președintele Grupului Editorial „Universul Juridic”.

Emisiunea, cu o frecvență săptămânală, a fost transmisă în direct pe wptest.universuljuridic.ro.

👍Vezi și: EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” – Executarea silită, provocări și perspective

Debutul EMISIUNII TV „LEGAL POINT”, un proiect UNIVERSUL JURIDIC was last modified: septembrie 21st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter