Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, a fost ales vicepreşedinte al Uniunii Avocaţilor Europeni

28 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 562

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Alba, av. dr. Mihai Baco, va reprezenta Uniunea Avocaților Europeni, în calitate de vicepreședinte. Acesta a fost ales în funcție, în data de 21 noiembrie 2016, cu unanimitate de voturi, în cadrul Adunării Generale a Uniunii Avocaților Europeni de la Luxembourg.

Este o mare onoare pentru mine că am fost ales în funcția de vicepreședinte al UAE. Nu este doar un succes personal, ci cred că este un succes al avocaturii românești. Alegerea mea ca vicepreședinte reprezintă o recunoaștere a contribuției pe care avocatura românească o aduce la apărarea valorilor europene, a drepturilor și libertăților cetățenești”, a declarat Mihai Baco.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, a fost ales vicepreședinte al Uniunii Avocaților Europeni was last modified: noiembrie 28th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter