Decanul Baroului Arad, av. dr. Cristian Alunaru, a fost reales pentru perioada 2016-2020

13 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 655

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UNBR informează că la Adunarea Generală Electivă a Baroului Arad din data de 9 decembrie 2016 a fost reales din primul tur de scrutin în funcția de Decan domnul avocat dr. Cristian Alunaru, pentru perioada 2016-2020.

Accesați și:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Prin activitatea sa profesională și academică, Cristian Alunaru s-a făcut cunoscut nu doar în România, ci și în Europa, fiind membru în numeroase organisme juridice și academice internaționale: membru în Consiliul de conducere al Institutului European de Drept de la Bruxelles, membru al Uniunii Juriștilor din Germania, al Uniunii Juriștilor din Austria, al Centrului de cercetare pentru răspundere delictuală al Academiei de Științe a Austriei, al Grupului de cercetare pentru dezvoltarea dreptului european și reforma dreptului privat al Universității din Viena, Profesor invitat la Universitatea de Științe Economice din Viena etc, notează aradon.ro.

Sursa informației

Decanul Baroului Arad, av. dr. Cristian Alunaru, a fost reales pentru perioada 2016-2020 was last modified: decembrie 13th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter