Declararea obligațiilor la fondul pentru mediu

8 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 246

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ordinul ministrului mediului nr. 70/2018 privind modificarea și completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrului mediului nr. 591/2017 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului „Declarație privind obligațiile la Fondul pentru mediu” și a instrucțiunilor de completare și depunere a acestuia (*intrare în vigoare: 7 februarie 2018, M. Of. nr. 118/ 7 feb. 2018)

Modificările aduse prin acest ordin se referă, în principal, la introducerea formatului electronic pentru „Declarația privind obligațiile la Fondul pentru mediu”.

1. Formatul electronic se editează folosind programul informatic de asistență pus la dispoziția contribuabililor pe website-ul www.afm.ro și se transmite la această adresă de internet. Declarația se poate depune în format electronic numai după ce contribuabilul și-a dat acordul pentru comunicarea datelor prin intermediul unei rețele de comunicații electronice și s-a înregistrat la Administrația Fondului pentru Mediu.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Nu se poate transmite în format electronic Declarația rectificativă privind obligațiile la Fondul pentru mediu.

2. Nu se pot utiliza simultan mai multe metode de depunere a declarațiilor fiscale pentru declararea unei obligații de plată pentru aceeași perioadă de raportare. Dacă, totuși, au fost folosite mai multe metode de declarare, va fi înregistrată prima declarație depusă conform legii.

Declararea obligațiilor la fondul pentru mediu was last modified: februarie 8th, 2018 by Emilian Duca

Recomandări

Despre autori:

Emilian Duca

Emilian Duca

Este doctor în economie și are studii juridice, este consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților fiscali din România. Cu aproape 20 de ani de experientă în consultanță fiscală și de afaceri, atât în sectorul public cât și în companii private, participă frecvent ca lector la conferințe și seminarii pe teme economice și de fiscalitate, precum și la emisiuni TV pe teme economice.
A mai scris:
Alina Duca

Alina Duca

Are pregătire universitară economică și juridică. Are experiență semnificativă în domeniul economic, al legislației vamale, fiscale și contabile.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter