Definiția grupului de societăți în procedura insolvenței (II) – Controlul și prezumția de control

17 dec. 2014
Articol UJ Premium
4 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 54 voturi, medie: 4,25 din 5 (4 votes, average: 4,25 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1578

Despre

  • Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă
  • Controlul
  • Prezumţia de control
  • Participația calificată

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Definiția grupului de societăți în procedura insolvenței (II) – Controlul și prezumția de control was last modified: decembrie 31st, 2014 by Manole Ciprian Popa

Recomandări

Despre autor:

Manole Ciprian Popa

Manole Ciprian Popa

Este doctor în drept cu tema „Grupurile de societăţi şi regimul lor juridic” – Academia de Studii Economice din Bucureşti, lector în cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti, autor al multor lucrări de specialitate.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter