Demersurile întreprinse pentru clarificarea relațiilor inter-instituționale dintre UNBR și ONPCSB relative la situația particulară a societăților de avocați privind respectarea Legii nr. 656/2002

23 feb. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 470

Despre

  • Relațiile inter-instituționale dintre UNBR și ONPCSB
  • Situația particulară a societăților de avocați
  • Legea nr. 656/2002

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UNBR a publicat un comunicat de presă referitor la demersurile întreprinse de Uniune pentru clarificarea relațiilor inter-instituționale dintre cu Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) relative la situația particulară a societăților de avocați privind respectarea Legii nr. 656/2002  pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor, precum și pentru instituirea unor măsuri de prevenire și combatere a finanțării actelor de terorism, republicată, cu modificările și completările ulterioare, după cum urmează:

În data de 16 februarie a avut loc la sediul Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor o întâlnire a reprezentanților UNBR și ai Baroului București cu o delegație a Oficiului,  ocazie cu care s-au discutat probleme privind eficientizarea cooperării instituționale  și aspecte privind asistența pentru pregătirea avocaților în domeniul ce vizează aplicarea legislației pentru prevenirea spălării banilor și finanțarea terorismului. Menționăm că aceasta întâlnire a avut în vedere și pregătirea contribuției specifice a UNBR  la Chestionarul aferent primului Raport de progrese al României în domeniul combaterii spălării banilor și finanțării terorismului în cadrul celei de-a 4-a runde de evaluare – Moneyval, Consiliul Europei”.

Menționăm faptul că UNBR și ONPCSB au încheiat un protocol în vederea stabilirii procedurii aplicării de către avocați a prevederilor Legii nr. 656/2002 pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor, precum și pentru instituirea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea finanțării actelor de terorism, cu modif. și compl. ult.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației este UNBR (www.unbr.ro).

👍Vezi și: [UNBR a republicat o serie de materiale privind cooperare sa cu ONPCSB] Protocolul dintre Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și UNBR

Demersurile întreprinse pentru clarificarea relațiilor inter-instituționale dintre UNBR și ONPCSB relative la situația particulară a societăților de avocați privind respectarea Legii nr. 656/2002 was last modified: februarie 22nd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter