Deschiderea Hexagonului Facultăților de Drept – Ediția 2016

21 apr. 2016
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 711
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

„UJ-TV” și „Legal Point” se află pentru câteva zile în capitala Moldovei, la Iași, cu ocazia desfășurării Hexagonului Facultăților de Drept, la care participă șase dintre cele mai importante Facultăți de Drept din România (Universitatea din București, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj, Universitatea din Craiova, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Vest Timișoara) și, de asemenea, în calitate de invitat special, Facultatea de Drept din Chișinău.

Miercuri 20 aprilie, cu începere de la ora 19.00, am transmis  în direct pe wptest.universuljuridic.ro Festivitatea de deschidere a Hexagonului Facultăților de Drept, cea mai mare competiție a studenților la Drept din România, a cărei înregistrare o puteți urmări aici:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

După cuvântul conducătorilor delegațiilor, la finalul Festivității de deschidere s-a ales prin tragere la sorți ordinea echipelor în competiție:

– numărul 1: Facultatea de Drept din Timișoara;

– numărul 2:  Facultatea de Drept din București;

– numărul 3  Facultatea de Drept din Craiova;

– numărul 4: Facultatea de Drept din Iași;

– numărul 5: Facultatea de Drept din Sibiu;

– numărul 6: Facultatea de Drept din Cluj.

Galerie foto

Deschiderea Hexagonului Facultăților de Drept – Ediția 2016 was last modified: aprilie 21st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter