Deși efortul necesar pentru organizarea Hexagonului este unul destul de mare, beneficiile sunt pe măsură

28 mai 2016
4 voturi, medie: 3,25 din 54 voturi, medie: 3,25 din 54 voturi, medie: 3,25 din 54 voturi, medie: 3,25 din 54 voturi, medie: 3,25 din 5 (4 votes, average: 3,25 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 434
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Andra Iftimiei, asist. univ. dr. al Facultății de Drept, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, consideră că deși efortul necesar pentru organizare este unul destul de mare, beneficiile sunt pe măsură: relațiile care se stabilesc între cadrele didactice, între studenți, precum și proiectele care pot lua naștere din această conjunctură.

Cu privire la beneficiile Hexagonului pentru participanți, studenții care au făcut pregătire pentru Hexagon mărturiseau că îi ajută foarte mult pentru pregătirea pentru admiterea în profesiile liberale.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Doamna profesor consideră prielnică introducerea unei noi probe, ce de drept constituțional. Studiul aprofundat al jurisprudenței Curții Constituționale nu poate decât să reflecte o nouă lumină asupra codurilor.

Deși efortul necesar pentru organizarea Hexagonului este unul destul de mare, beneficiile sunt pe măsură was last modified: mai 27th, 2016 by Andra Iftimiei

Abonează-te la newsletter