Despre conceptul „înfăptuire a justiţiei”. Activitatea de înfăptuire a justiţiei are şi o dimensiune morală? Este avocatul partener la înfăptuirea actului de justiţie?

8 ian. 2016
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1208

Despre

  • Necesitatea asigurării ordinii și solemnității ședinței de judecată
  • Element de exemplaritate pentru participanții la ședința de judecată publică
  • Eficiența controlului exercitat de instituțiile juridice

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Despre conceptul „înfăptuire a justiției”. Activitatea de înfăptuire a justiției are și o dimensiune morală? Este avocatul partener la înfăptuirea actului de justiție? was last modified: ianuarie 7th, 2016 by Apostol Armeanu

Recomandări

Despre autor:

Apostol Armeanu

Apostol Armeanu

Este avocat în Baroul Constanța.

Abonează-te la newsletter