Despre lizibilitatea textelor juridice

29 nov. 2016
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 703

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Despre lizibilitatea textelor juridice was last modified: noiembrie 28th, 2016 by Alexandra-Florina Mercescu

Recomandări

Despre autor:

Alexandra-Florina Mercescu

Alexandra-Florina Mercescu

Este avocat și doctor în drept al Universității Paris 1 Sorbona (2016), având teza de doctorat cu titlul „Pentru o comparație a drepturilor indisciplinată”, elaborată sub îndrumarea prof. univ. dr. dr. Pierre Legrand, fiind susţinută public în anul 2016 şi distinsă cu mențiunea „très honorable” însoțită de felicitările juriului și absolventă a masteratului de cercetare „Globalizare și pluralism juridic” din cadrul Școlii de drept a Sorbonei cu distincțiile „major de promotion” și „mention bien”.

Abonează-te la newsletter