Dezbateri atelier organizate de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – Centrul Teritorial Iaşi

3 Noi 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 610

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – Centrul Teritorial Iași, în cadrul programului de perfecționare profesională, organizează în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru loan Cuza” din Iași și Baroul lași, următoarele dezbateri atelier:

1. 11.11.2016, ora 16:00, Baroul Iași, „Acțiunea în atragerea răspunderii patrimoniale a administratorului/membrilor organelor de conducere ale debitorului ajuns în stare de insolvență”.
Avocat Tudor Duca, practician în insolvență
Moderator: Lect univ. dr. Nicolae-Horia Țiț

2. 18.11.2016, ora 14:00, Amfiteatrul 116 Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru loan Cuza” din Iași, „Contestația prealabilă in materie fiscală, între Codul de procedură fiscală și Legea contenciosului administrativ”.
Conf. univ. dr. Ioana Costea
Moderator: Lect. univ. dr. Nicolae-Horia Țiț

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

3. 25.11.2016, ora 16:00, Baroul Iași, „Clauza penală – „cheia succesului” în războiul dintre creditor și debitor?”.
Avocat Brănici Marius
Moderator: Lect univ. dr. Nicolae-Horia Țiț

4. 9.12.2016, ora 14:00, Amfiteatrul 116 Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru loan Cuza” din Iași, „Excepția de nelegalitate”.
Lect. univ. dr. Dan-Constantin Mâță
Moderator: Lect univ. dr. Nicolae-Horia Țiț

La ateliere se pot înscrie avocați definitivi din Barourile Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui, Bacău, Neamț.

Taxa de participare este de 40 lei/persoană și trebuie achitată până în ziua anterioară atelierului în contul RO87BPOS24013543942RON01, deschis la BANCPOST, Sucursala Iași, titular INPPA, cu specificarea numelui avocatului participant și a datei la care va avea loc atelierul (spre exemplu Ionescu Ion, atelier 18.11).

Fiecare atelier este acreditat cu 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Sursa informației

Dezbateri atelier organizate de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – Centrul Teritorial Iași was last modified: noiembrie 2nd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter