[UPDATE: Rezultatele susținerii proiectului. Tabelul de clasificare a candidaților] DIICOT. Concurs de promovare a grefierilor în funcții de conducere (termen-limită: 9 ianuarie 2018)

25 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 363

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 ianuarie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează. Tabelul de clasificare a candidaților în ceea ce privește concursul de promovare a grefierilor în funcții de conducere

Potrivit unui anunț din data de 23 ianuarie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele susținerii proiectului și tabelul de clasificare a candidaților, în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor.

Astfel, potrivit art. 16 alin. (5) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 182/2007, cu modificările și completările ulterioare, rezultatele susținerii proiectului sunt definitive și nu pot fi contestate.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Totodată, potrivit dispozițiilor art. 17 alin. (2) din Regulament, sunt declarați admiși, în limita locurilor scoase la concurs, candidații care au obținut cel puțin media 7, fără ca la vreuna dintre probe să fi obținut o notă mai mică de 5.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente rezultatelor obținute de către candidați în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh) 

Rezultatele susținerii proiectului

 

 

Tabelul de clasificare a candidaților, în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor

 

 

Sursa informației


 

Update 23 ianuarie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă, după soluționarea contestațiilor, în ceea ce privește concursul de promovare a grefierilor în funcții de conducere

Potrivit unui anunț din data de 22 ianuarie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă, după soluționarea contestațiilor, în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor.

Astfel, conform art. 15 alin. (3) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului, nota obținută la contestație nu poate fi mai mică decât nota contestată.

Totodată, proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care se candidează, se va susține în data de 23 ianuarie 2018, începând cu ora 10.00, la sediul Structurii centrale a direcției.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisădupă soluționarea contestațiilor, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 19 ianuarie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă în ceea ce privește concursul de promovare a grefierilor în funcții de conducere

Potrivit unui anunț din data de 18 ianuarie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor.

Totodată, în conformitate cu dispozițiile art. 15 alin. (2) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, în termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor, candidații nemulțumiți pot formula contestație cu privire la nota obținută la proba scrisă, la numărul de fax: 021/311.19.84 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 11 ianuarie 2018: Lista candidaților înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor

Potrivit unui anunț din data de 10 ianuarie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității lista candidaților înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor.

Astfel, susținerea probei scrise va avea loc în data de 16 ianuarie 2018, ora 10.00, la sediul Structurii centrale din Calea Griviței nr. 24, sector 1, București.

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tabelul candidaților înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


DIICOT. Concurs de promovare a grefierilor în funcții de conducere (termen-limită: 9 ianuarie 2018)

Potrivit unui anunț, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concurs de promovare în funcții de conducere pentru ocuparea următoarelor posturi din cadrul Structurii centrale :

– 1 post de grefier-șef cabinet;
– 1 post de grefier-șef al Secției de combatere a traficului de droguri.

Concursul va avea loc începând cu data de 16 ianuarie 2018, ora 10.00, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, sector 1.

Astfel, concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează;
testare scrisă privind verificarea activității profesionale.

La concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor se are în vedere îndeplinirea următoarelor criterii:

– o vechime de minim 3 ani în funcția de grefier în cadrul parchetelor; în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minim 6 luni în funcția de grefier în cadrul parchetelor;
activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Îndeplinirea condițiilor prevăzute mai sus se constată prin raport întocmit de procurorul-șef serviciu/birou unde candidatul își desfășoară activitatea.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul direcției, până la data de 29 decembrie 2017, însoțite de raportul menționat anterior, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează se depune până la data de 9 ianuarie 2018, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

Pentru mai multe detalii, tematica și bibliografia pentru concurs – stabilite de Colegiul de conducere al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – pot fi consultate aici.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 021.41.23.225/021.41.23.226.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele susținerii proiectului. Tabelul de clasificare a candidaților] DIICOT. Concurs de promovare a grefierilor în funcții de conducere (termen-limită: 9 ianuarie 2018) was last modified: ianuarie 25th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter