DIICOT. Concurs pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor (termen-limită: 29 decembrie 2017)

14 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 338

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 13 decembrie 2017, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concurs de promovare în funcții de conducere pentru ocuparea următoarelor posturi din cadrul Structurii centrale:

– 1 post de grefier-șef cabinet;
– 1 post de grefier-șef al Secției de combatere a traficului de droguri.

Concursul va avea loc începând cu data de 16 ianuarie 2018, ora 10.00, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, sector 1.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează;
testare scrisă privind verificarea activității profesionale.

La concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor se are în vedere îndeplinirea următoarelor criterii:

o vechime de minim 3 ani în funcția de grefier în cadrul parchetelor. În cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minim 6 luni în funcția de grefier în cadrul parchetelor;
activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Îndeplinirea condițiilor prevăzute mai sus se constată prin raport întocmit de procurorul-șef serviciu/birou unde candidatul își desfășoară activitatea.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul direcției, până la data de 29 decembrie 2017, însoțite de raportul menționat anterior, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează se depune până la data de 9 ianuarie 2018, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 021.41.23.225/021.41.23.226.

Pentru mai multe detalii, anexăm tematica și bibliografia pentru concurs, astfel cum au fost stabilite de Colegiul de conducere al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism:

 

Sursa informației

DIICOT. Concurs pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor (termen-limită: 29 decembrie 2017) was last modified: decembrie 14th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter