DIICOT. Concurs pentru promovarea în funcţii de execuţie a personalului auxiliar de specialitate (termen-limită: 22 noiembrie 2017)

3 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 265

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București organizează un concurs de promovare în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate de la curți de apel/parchete de pe lângă curți de apel.

Astfel, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concurs pentru promovarea în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate, după cum urmează:
1 post de grefier cu studii superioare juridice, în cadrul Biroului teritorial Giurgiu;
1 post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Serviciului teritorial Craiova.

Concursul va avea loc la data de 5 decembrie 2017, ora 10.00, la sediul Structurii centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, și constă în susținerea următoarelor probe:
proba scrisă, constând în verificarea cunoștințelor teoretice din tematica și bibliografia anexate;
proba practică, constând în verificarea cunoștințelor de operare pe calculator.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Potrivit art. 11 din Regulament, poate participa la concurs personalul auxiliar de specialitate care îndeplinește următoarele condiții:
a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier în cadrul curții de apel/parchetului de pe lângă curte de apel;
b) are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;
c) nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Dosarul de concurs se depune la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a direcției, până cel mai târziu la data de 22 noiembrie 2017 și trebuie să cuprindă următoarele documente:
a) cerere de înscriere;
b) raport prin care se constată îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 11 din Regulament, întocmit de compartimentul de specialitate al instanței sau parchetului unde candidatul își desfășoară activitatea;
c) curriculum vitae;
d) orice acte considerate relevante.

Anexăm tematica și bibliografia pentru concurs.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 021.412.32.27/021.412.32.26.

Sursa informației

DIICOT. Concurs pentru promovarea în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate (termen-limită: 22 noiembrie 2017) was last modified: noiembrie 12th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter