DIICOT. Depunerea candidaturilor pentru funcții de conducere – procurori (termen-limită: 29 decembrie 2017)

23 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 260

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 23 noiembrie 2017, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism aduce la cunștință faptul că a fost lansată procedura de depunere a candidaturilor pentru funcții de conducere – procurori. 

Astfel, în conformitate cu prevederile art. 21 din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193 din data de 9 martie 2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism anunță că, până la data de 29 decembrie 2017, pot fi depuse candidaturi pentru ocuparea funcției de procuror-șef al Biroului teritorial Satu-Mare din cadrul Serviciului teritorial Oradea al direcției.

Candidaturile (cererile) vor fi însoțite de următoarele documente:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

curriculum vitae;
declarațiile prevăzute de art. 49 alin. (11) raportat la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care procurorul candidează;
10 lucrări întocmite de candidat în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea;
orice alte înscrisuri considerate.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 021/41.23.227. Respectivul anunț este afișat pe site-ul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, la adresa: www.diicot.ro (resurse umane – posturi vacante).

Sursa informației

DIICOT. Depunerea candidaturilor pentru funcții de conducere – procurori (termen-limită: 29 decembrie 2017) was last modified: noiembrie 23rd, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter