[UPDATE: Raportul de activitate aferent anului 2017] DIICOT. Reuniunea anuală pentru prezentarea Raportului de activitate pe anul 2017

7 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 218

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 7 februarie 2018: Raportul de activitate aferent anului 2017 

Potrivit unui comunicat, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității Raportul de activitate aferent anului 2017.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent Raportului de activitate pe anul 2017, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației 


DIICOT. Reuniunea anuală pentru prezentarea Raportului de activitate pe anul 2017

Potrivit unui comunicat, la data de 6 februarie 2018, va avea loc reuniunea anuală pentru prezentarea Raportului de activitate al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pe anul 2017, la sediul DIICOT din Calea Griviței nr. 24, Sector 1, București.

La ora 13.00, după încheierea reuniunii, domnul Daniel Constantin Horodniceanu, procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, va susține la sediul instituției o declarație de presă, urmată de o scurtă sesiune de întrebări și răspunsuri pe marginea activității DIICOT.

Totodată, accesul jurnaliștilor în instituție va fi permis numai pe baza legitimației de jurnalist și a buletinului de identitate, începând cu ora 12.30.

Participarea la reuniunea anuală pentru prezentarea Raportului de activitate al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pe anul 2017 trebuie confirmată până marți, 6 februarie 2018, ora 10.00.

Confirmarea prezenței se va trimite la adresa de e-mail: [email protected]

Accesul va fi condiționat de confirmarea participării în condițiile menționate.

Sursa informației

[UPDATE: Raportul de activitate aferent anului 2017] DIICOT. Reuniunea anuală pentru prezentarea Raportului de activitate pe anul 2017 was last modified: februarie 7th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter