DIICOT selectează procurori pentru ocuparea unor funcții de conducere (termen-limită: 22 februarie 2016)

1 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 572
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

DIICOT aduce la cunoștință că, până la data de 22 februarie 2016, pot fi depuse candidaturi pentru ocuparea următoarelor funcții de conducere din cadrul direcției:

– procuror șef al Biroului de informații clasificate;

– procuror șef al Biroului teritorial Mehedinți;

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– procuror șef al Biroul teritorial Sălaj;

– procuror șef al Biroului teritorial Maramureș;

– procuror șef al Biroului teritorial Vaslui;

– procuror șef al Biroului teritorial Dâmbovița.

Documente necesare

Candidaturile (cererile) vor fi însoțite de următoarele documente:

– curriculum vitae;

– declarațiile prevăzute de art. 49 alin. (11) raportat la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, rep. cu modif. și compl. ult.;

– un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care procurorul candidează (conform prevederilor anexei la Hotărârea nr. 161/2011 a CSM – Secția pentru procurori, proiectul se va încadra într-o limită de 30 de pagini, iar anexele nu vor putea depăși 10 pagini. Planul și anexele vor fi redactate folosind caractere de 12, font Times New Roman, la distanță de un rând și jumătate);

– 10 lucrări întocmite de candidat în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea;

– orice alte înscrisuri considerate relevante.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0214123227.

Sursa informației este DIICOT (www.diicot.ro).

DIICOT selectează procurori pentru ocuparea unor funcții de conducere (termen-limită: 22 februarie 2016) was last modified: februarie 1st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter