Lansarea cărții „Diplomația Uniunii Europene (și regulile acesteia)”

12 iun. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 854
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu prilejul celei de-a XI-a ediție a Conferinței Internaționale „Societatea întemeiată pe cunoaștere. Norme, valori și repere contemporane” ce a avut loc în data de 12 iunie la Târgoviște, a fost lansat tratatul „Diplomația Uniunii Europene (și regulile acesteia)”, autorată de Ion M. AnghelGrigore Silasi și Adrian Dumitru Craciunescu.

 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

 

„Ca pasionat cercetător al Dreptului diplomatic (de mai bine de jumătate de secol), antamarea subiectului – Diplomația U.E., reprezintă pentru mine un privilegiu ca act de împlinire într-o profesie – un verum festin intelectual. Diplomația, constituindu-mi profesia, atractia si – as putea spune, pasiunea însăși aceasta captivum et inexpletum obsessum – captivă și nepotolită preocupare pentru cunoașterea și formularea chiar a regulilor ei, se explica printre altele, venind ca o confirmare fireasca a ceea ce afirmase Ciceroconsuetudo quasi altera natura (obișnuinta este a doua natură).

Satisfacția noastră pentru efortul depus spre a prezenta materia – sub forma acestui volum, ar fi deplină, dacă demersul întreprins ar avea ca rezultat, o cât mai largă incitare la cunoașterea nobilei profesii de diplomat de către cât mai mulți cetățeni români și pentru ca mesajul care se degajă din text depășește prin elementele de conștientizare și înțelegere corecta pe care le oferă, ceea ce reprezintă simple elemente de cultură generală”.

Lansarea cărții „Diplomația Uniunii Europene (și regulile acesteia)” was last modified: iunie 12th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter