Discursul domnului Eugen Hurubă de înmânare a Premiului „Traian Ionaşcu” în cadrul festivității „PREMIILE RRDP pe anul 2016”

19 Dec 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 300

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Doamnelor și domnilor,

[…] În calitate de reprezentant, pe de o parte, al președintelui Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din România, dl președinte Marius Morariu, și în al doilea rând de reprezentant al profesiei de executor judecătoresc, îmi, sau, mai bine spus, ne revine onoarea să înmânăm astăzi acest premiu unei extraordinare lucrări, în opinia noastră una din cele mai bune lucrări scrise în drept, în ultima, substanțială, parte – mă refer aici la cel puțin 30 de ani – o lucrare spectaculoasă, în două volume, coordonată în primul rând de cel mai mare procedurist al timpului, domnul profesor Viorel Ciobanu, despre care n-am să vorbesc, cu toate că îmi propusesem, pentru a nu știrbi frumoasele cuvinte pe care le-a rostit în amintirea domniei sale domnul Paul Pop – și de către profesorul Marian Nicolae.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru executorii judecătorești este o deosebită plăcere să participe la premierea unui tratat de Drept procesual civil, în mare măsură, întreaga activitate a executorilor judecătorești bazându-se pe reglementarea Codului de Procedură Civilă, și cu atât mai mult, fiind un instrument extraordinar în aplicarea Noului Cod de Procedură Civilă. Sunt convins că această lucrare nu lipsește de pe masa niciunuia dintre colegii mei, o lucrare de referință în materie […].

Conf. univ. dr. Eugen Hurubă, 
la Facultatea de Științe Economice,
Juridice și Administrative a Universității „Petru Maior” din Tîrgu Mureș

Discursul domnului Eugen Hurubă de înmânare a Premiului „Traian Ionașcu” în cadrul festivității „PREMIILE RRDP pe anul 2016” was last modified: decembrie 19th, 2017 by Eugen Hurubă

Recomandări

Despre autor:

Eugen Hurubă

Eugen Hurubă

Este conf. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative a Universității „Petru Maior” din Tîrgu Mureș și doctor în drept procesual civil al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu din 2011, cu distincţia Magna Cum Laude, cu teza „Contestația la executare în materie civilă”, coordonată de prof. univ. dr. Ioan Leș.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter