Distincţia fapte – judecăţi de valoare în înclinarea balanţei dintre art. 8 privind dreptul la reputaţie şi art. 10 privind libertatea de exprimare, potrivit jurisprudenţei Curţii Europene a Drepturilor Omului. Rolul judecătorului naţional

12 aug. 2016
Articol UJ Premium
5 voturi, medie: 5,00 din 55 voturi, medie: 5,00 din 55 voturi, medie: 5,00 din 55 voturi, medie: 5,00 din 55 voturi, medie: 5,00 din 5 (5 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1905

Despre

  • Introducere
  • Calificarea afirmaţiilor potrivit jurisprudenţei Curţii
  • Abordarea instanţelor interne
  • Concluzii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Distincția fapte – judecăți de valoare în înclinarea balanței dintre art. 8 privind dreptul la reputație și art. 10 privind libertatea de exprimare, potrivit jurisprudenței Curții Europene a Drepturilor Omului. Rolul judecătorului național was last modified: august 13th, 2016 by Stela Stoicescu

Recomandări

Despre autor:

Stela Stoicescu

Stela Stoicescu

În prezent este judecător stagiar la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti şi colaborator al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, la disciplina „Dreptul familiei şi regimuri matrimoniale”. A absolvit aceeaşi facultate în 2013, ca şef de promoţie, şi Facultatea de Administrare a Afacerilor cu predare în limba germană, din cadrul Academiei de Studii Economice. În anul 2014 a absolvit masterul de Drept Privat al Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti, iar în prezent este doctorand al aceleiaşi facultăţi, disciplina drept civil, din octombrie 2014, sub coordonarea domnului profesor universitar doctor Corneliu Bîrsan. In perioada 1 iulie -31 octombrie, a efectuat un stagiu de formare in cadrul Curtii Europene a Drepturilor Omului, Strasbourg.

Abonează-te la newsletter