Divorţul prin acordul soţilor pe cale administrativă sau prin procedură notarială

24 mart. 2015
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1731

Despre

  • Divorţul reglementat de prevederile art. 375 alin. (1) C. civ.
  • Divorţul reglementat de prevederile art. 375 alin. (2) C. civ.
  • Aspecte procedurale privind divorţul pe cale administrativă sau prin procedură notarială

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Divorțul prin acordul soților pe cale administrativă sau prin procedură notarială was last modified: martie 23rd, 2015 by Daciana Popa

Recomandări

Despre autor:

Daciana Popa

Daciana Popa

Este avocat cu o experiență de 8 ani în domeniu. Experiența sa cuprinde atât activitate de consultanță cât și asigurarea reprezentării în fața instanțelor de judecata. Deține o practică semnificativă în aspecte contencioase cu privire la dreptul familiei, relațiile individuale și colective de dreptul muncii, drept comercial, drept societar, pretenții derivând din transferul întreprinderilor, dispute legate de discriminare, drepturi salariale și alte drepturi pretinse de salariați, dispute legate de desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă.

Abonează-te la newsletter