DNA a primit în vizită de lucru magistrați austrieci

4 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 691

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 3 octombrie 2016, o delegație formată din 65 de judecători și procurori stagiari, condusă de Președintele Curții Supreme a Landului Viena, dr. Gerhard Jelinek, s-au aflat în vizită de lucru la sediul Direcției Naționale Anticorupție din București. Aceasta se înscrie într-un program de formare continuă al tinerilor magistrați și schimb de experiență cu reprezentanți ai instituțiilor din sistemul judiciar din România.

Scopul acestei vizite, ce se desfășoară pe parcursul a patru zile, în București și Brașov, este de a-i familiariza pe tinerii magistrați din Austria cu legislația și jurisdicția română și de a crea cadrul pentru ca aceștia să întâlnească reprezentanți ai sistemului judiciar din România.

La vizita de la sediul DNA, magistrații din Austria au purtat discuții cu procurorul șef doamna Laura Codruța Kovesi.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Subiectele de interes au fost legate de competența și structura DNA, infracțiunile de corupție și felul în care acestea sunt pedepsite de legea penală din România, numărul persoanelor care fac sau au făcut obiectul unor dosare penale de corupție, instrumentele investigative prevăzute de lege.

Sursa informației

DNA a primit în vizită de lucru magistrați austrieci was last modified: octombrie 4th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter