Gală „DONOR Appreciation GALA. Right to life and health”

520       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

„DONOR Appreciation GALA. Right to life and health” 📅 06 iulie 2016 București „DONOR Appreciation GALA. Right to life and health”

Data 06 iulie 2016
Locația Senatul României

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Centru Internațional pentru Soluționarea Disputelor – România, în parteneriat cu Senatul României, Comisia pentru Drepturile Omului, Culte și Minorități, anunță organizarea evenimentului „DONOR Appreciation GALA. Right to life and health”. Evenimentul va avea loc în data de 6.07.2016, începând cu ora 14:00.

Parteneriatul media al Galei este asigurat de Agerpres, Universul Juridic, Nasul Tv, MediaSind, EpochTimes și alții.

Teatrul Excelsior este partenerul cultural al Galei.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pagina de facebook a evenimentului.

„DONOR Appreciation GALA. Right to life and health” was last modified: iulie 4th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter