Dreptul avocatului de „a pune concluzii” (Ș. Naubauer, UNBR)

14 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 348

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 3 decembrie 2016, pe site-ul UNBR, a fost dat publicității comunicatul dl. av. dr. Ștefan Naubauer, Șeful Departamentului de studii, cercetări juridice și cooperare internațională al I.N.P.P.A.referitor la: Dreptul avocatului de „a pune concluzii”.

Vă prezentăm, mai jos, conținutul integral al acestuia:

În aplicarea dispozițiilor din Legea nr. 51/1995 și din Statutul profesiei de avocat sintagma “a pune concluzii” are în vedere orice activitate pe care avocatul o desfășoară în fața instanței de judecată, incluzând cereri de amânare, discutare și administrare de probe, formularea oricărei cereri (inclusiv ridicarea de excepții – n.n.) și prezentarea concluziilor finale.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

av. dr. Ștefan Naubauer

Șeful Departamentului de studii, cercetări juridice și cooperare internațională al I.N.P.P.A.”

Sursa informației

Dreptul avocatului de „a pune concluzii” (Ș. Naubauer, UNBR) was last modified: decembrie 14th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter