Dreptul de a beneficia de timpul și înlesnirile necesare pregătirii apărării în faza de urmărire penală și în faza de cameră preliminară

2 feb. 2016
Articol UJ Premium
3 voturi, medie: 4,33 din 53 voturi, medie: 4,33 din 53 voturi, medie: 4,33 din 53 voturi, medie: 4,33 din 53 voturi, medie: 4,33 din 5 (3 votes, average: 4,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1748

Despre

  • Art. 24 din Constituție
  • Art. 6 din Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale
  • Art. 10 C. pr. pen („Dreptul la apărare”)
  • mijloace suplimentare de exercitare a dreptului la apărare

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Dreptul de a beneficia de timpul și înlesnirile necesare pregătirii apărării în faza de urmărire penală și în faza de cameră preliminară was last modified: februarie 1st, 2016 by Daniel Atasiei

Recomandări

Despre autor:

Daniel Atasiei

Daniel Atasiei

Este lect. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru I. Cuza”, avocat în Baroul Iași și lector INPPA - Centrul teritorial Iași.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter