Dreptul de acces la imobilele proprietate publică aparținând statului sau unităților administrativ-teritoriale. Delimitare față de drepturile reale corespunzătoare proprietății publice și față de dreptul de trecere pentru utilități reglementat de noul Cod civil

15 ian. 2018
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 198

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Dreptul de acces la imobilele proprietate publică aparținând statului sau unităților administrativ-teritoriale. Delimitare față de drepturile reale corespunzătoare proprietății publice și față de dreptul de trecere pentru utilități reglementat de noul Cod civil was last modified: ianuarie 12th, 2018 by Augustin Vasile Fărcaș

Recomandări

Despre autor:

Augustin Vasile Fărcaș

Augustin Vasile Fărcaș

Este lect. univ. dr. la Facultatea de Drept din cadrul Universitatea ,,Dimitrie Cantemir”, Târgu-Mureș.

Abonează-te la newsletter