Dreptul internaţional privat intertemporal. Conflictul în timp al normelor de conflict. Homo, fuge!

27 oct. 2016
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2342

Despre

  • Aplicarea în timp a normelor de conflict. Aspecte generale. Teoria lui Franz Kahn
  • Nacheinander sau Nebeneinander? Dreptul intertemporal intern şi dreptul conflictual intertemporal. Sisteme de drept succesive sau sisteme de drept paralele?
  • Remarci concluzive
  • „Consummatum est!”. O posibilă prevalenţă a art. 91 faţă de art. 207 alin. (1) din Legea nr. 71/2011 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 287/2009 privind Codul civil?

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Dreptul internațional privat intertemporal. Conflictul în timp al normelor de conflict. Homo, fuge! was last modified: octombrie 26th, 2016 by Dan Andrei Popescu

Recomandări

Despre autor:

Dan Andrei Popescu

Dan Andrei Popescu

Este conf. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, membru al comisiei coordonatoare a grupului de studiu european „Comparative Study on Authentic Instruments”, membru fondator al asociației „Henri Capitant”, fondator și editor general al Revistei de Drept Internațional Privat și Drept Privat Comparat și notar public.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter