Dreptul românesc faţă în faţă cu dreptul internaţional al investiţiilor străine. Misiunea implicării dreptului european

18 iul. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 471

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Dreptul românesc față în față cu dreptul internațional al investițiilor străine. Misiunea implicării dreptului european was last modified: iulie 17th, 2017 by Cristina Elena Popa

Recomandări

Despre autor:

Cristina Elena Popa

Cristina Elena Popa

Este doctor în drept, cercetător ştiinţific asociat în cadrul Institutului de Cercetări Juridice al Academiei Române, asociat în cadrul Chartered Institute of Arbitrators, arbitru şi mediator în cadrul Vienna International Arbitral Centre şi membru în ArbitralWomen.

Abonează-te la newsletter