Echipa care a adus „aurul” de la Hexagon

19 Mai 2016
3 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 5 (3 votes, average: 2,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 514
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Hexagonul este pentru studenții de la Drept un concurs special, la care mulți aspiră să participe, încă din primii ani de facultate. Floridana Constantin este studentă în anul trei la Facultatea de Drept din Craiova. Și-a dorit încă din anul întâi să participe la Hexagon.  A participat anul acesta și a reușit împreună cu echipa facultății o performanță deosebită, au urcat pe prima poziție a podiumului.  Despre proba de „Drept Civil” la care a participat, Floridana Constantin ne-a spus că a fost o probă dificilă, cu multe emoții, dar care înseamnă un plus în  pregătirea sa.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Echipa care a adus „aurul” de la Hexagon was last modified: mai 18th, 2016 by Floridana Constantin

Despre autor:

Floridana Constantin

Floridana Constantin

Este studentă la Facultatea de Drept din Craiova.

Abonează-te la newsletter