Ediția 2017 a Hexagonului se va organiza la Chișinău

10 mai 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 813
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

„Hexagonul Facultăților de Drept se va organiza anul viitor la Chișinău, în Republica Moldova” – ne spune cu bucurie, decanul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, conf. univ. dr. Sergiu Băieșu.

Este o veste importantă, dar și un anunț cu o simbolistică aparte. Această decizie a decanilor din Hexagon, de a organiza Hexagonul peste hotarele României, este rodul a trei ani de strădanie a decanului Băieșu. Domnia sa oferă astfel, Facultății de Drept și studenților din Republica Moldova, nu numai posibilitatea de a fi gazda unui eveniment de prestigiu și de a reuni pe plaiurile moldave școala românească de drept, dar și șansa de a găsi, împreună cu partenerii din România, o cale către școala europeană de drept.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Hexagonul este mai mult decât un concurs al Facultăților de Drept, este o competiție care deschide posibilitatea derulării unor programe de mobilități între facultățile membre, între facultăți din România și din statele UE, este un prilej pentru studenții din Republica Moldova să cunoască programa Facultăților de Drept, a școlilor doctorale din România, să compare sistemele de drept din cele două țări, să întâlnească profesori și studenți din România și să lege noi prietenii.

Mai multe despre viitoarea ediție a Hexagonului, puteți afla din interviul acordat UJTV de către decanul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, conf. univ. dr. Sergiu Băieșu.

Ediția 2017 a Hexagonului se va organiza la Chișinău was last modified: mai 12th, 2016 by Sergiu Băieșu

Despre autor:

Sergiu Băieșu

Sergiu Băieșu

Este doctor în drept, conferenţiar universitar și decanul Facultăţii de Drept, Universitatea de Stat din Moldova.

Abonează-te la newsletter