EDIȚIE SPECIALĂ „LEGAL POINT” 25 – Procesul civil și executarea silită. Teorie și practică

27 aug. 2016
3 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1014
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Timp de 2 ani am spus în paginile revistei „Legal Point” poveștile de viață ale personalităților din lumea juridică, academică și culturală.

Printr-un proiect marca „Universul Juridic”, povestea merge mai departe!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sâmbătă, 27 august 2016, începând cu ora 13.00, a avut loc ediția specială a emisiunii LEGAL POINT cu tema Procesul civil și executarea silită. Teorie și practică.

Invitații acestei ediții au fost:

  • Prof. univ. dr.  Evelina Oprina;
  • Prof. univ. dr. Romulus Gidro;
  • Judecător Ioan Gârbuleț;
  • Conf. univ. dr. Eugen Hurubă;
  • Prof. univ. dr. Ovidiu Predescu;
  • Judecător Vasile Bozeșan;
  • Prof. univ. dr. Mihai Șandru.
EDIȚIE SPECIALĂ „LEGAL POINT” 25 – Procesul civil și executarea silită. Teorie și practică was last modified: septembrie 29th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter