VÂRSTELE NOASTRE

25 aug. 2016
8 voturi, medie: 3,88 din 58 voturi, medie: 3,88 din 58 voturi, medie: 3,88 din 58 voturi, medie: 3,88 din 58 voturi, medie: 3,88 din 5 (8 votes, average: 3,88 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2142
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Editorial Nicolae Cirstea Varstele noastre

La 15 ani începi să palpezi mediul înconjurător și să te desprinzi de mâna protectoare a familiei. Asta dacă nu te îndrăgostești ca mine într-a treia și-ți pleacă mintea să descopere tărâmuri nebănuite de mai devreme…

La 20 ești pregătit să demonstrezi și să arăți cine ești… Ai argumente și aștepți orice prilej să le poți devoala. Să demonstrezi imposibilul printr-o logică ce (numai) ție îți pare irefutabilă. Lumea pare mică pentru cât de sigur ești pe tine și pe ce ai de făcut. Ai toate armele la îndemână și-ți dorești să le pui în valoare cât mai repede!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La 30 apar ceva nuanțe celor de la 20. Fără să-ți dai seama, ai parcurs decada cea mai complicată, care te va marca puternic până la sfârșit. Ai luat decizii, ai descoperit, ai început să te supui conveniențelor. Te-ai înregimentat social și profesional pentru a nu fi un paria. Dar ai renunțat la atât de multe din ce aveai la 20…

La 40 te simți tânăr încă. Experiențele au lăsat urme, dar te-au făcut mai înțelept. Trăiești a doua tinerețe și te bucuri simțindu-te puternic. Ai evoluat, și asta se vede în toate. Statutul tău e bine fundamentat. Ești admirat, și asta îți hrănește orgoliul, alimentând resorturi. Te pregătești (din nou) să cucerești lumea și să trăiești intens…

La 50 (probabil) atingi maturitatea.

La 60 (ar fi bine să) te împaci cu toate…

De aici încolo numeri din cinci în cinci, dar fără un orizont previzibil…

La 65 (ar fi de dorit să) te liniștești…

La 70 (ar fi ideal să) te bucuri…

La 75 (îmi închipui că) te împaci cu tine…

De aici înainte numeri din unu în unu…

Ce e mai departe e un dar nesperat…

De la 76 (în mod sigur) devii generos… dacă nu ești deja…

La 90 (probabil) te transformi într-un Sfinx – ești mai mult dincolo decât aici…

La 100 este o minune…

VÂRSTELE NOASTRE was last modified: august 27th, 2017 by Nicolae Cîrstea

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC, PRO UNIVERSITARIA, EDITURA NEVERLAND şi al ujmag.ro. În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter