Efectele implementării Recomandării Comisiei Europene nr. 135/2014 privind o nouă abordare a eşecului în afaceri şi a insolvenţei

8 mart. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 996

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Efectele implementării Recomandării Comisiei Europene nr. 135/2014 privind o nouă abordare a eșecului în afaceri și a insolvenței was last modified: martie 7th, 2017 by Mirela Iovu

Recomandări

Despre autor:

Mirela Iovu

Mirela Iovu

Este jurist și deţine şi o diplomă MBA în management financiar, conferită de City University of Seattle, SUA. În prezent este doctorand al Şcolii Doctorale de Drept a Facultăţii de Drept, Bucureşti. Din decembrie 2008 este vicepreşedinte al CEC Bank SA şi, de asemenea, este Vicepreşedinte al Asociaţiei Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar.

Abonează-te la newsletter