Efectul clauzelor abuzive asupra principiului forței obligatorii a contractului

29 mai 2015
Articol UJ Premium
9 voturi, medie: 3,78 din 59 voturi, medie: 3,78 din 59 voturi, medie: 3,78 din 59 voturi, medie: 3,78 din 59 voturi, medie: 3,78 din 5 (9 votes, average: 3,78 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2814

Despre

  • Domeniul de aplicare al teoriei clauzelor abuzive
  • Condițiile constatării caracterului abuziv al unei clauze contractuale
  • Scurte considerații privind efectul clauzelor abuzive

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Efectul clauzelor abuzive asupra principiului forței obligatorii a contractului was last modified: mai 29th, 2015 by Victor Marcusohn

Recomandări

Despre autor:

Victor Marcusohn

Victor Marcusohn

Este avocat coordonator al Cabinetului de Avocatură „Victor Marcusohn” din anul 2008, cu o experiență practică de peste 12 ani, atât în cadrul unor autorități publice, cât și în domeniul privat, în cadrul unei prestigioase societăți de avocatură de pe piață internă.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter