Efectul suspendării executării silite în cazul introducerii unei cereri de reexaminare a acţiunii de contestaţie la executare

1 iul. 2015
Articol UJ Premium
9 voturi, medie: 4,33 din 59 voturi, medie: 4,33 din 59 voturi, medie: 4,33 din 59 voturi, medie: 4,33 din 59 voturi, medie: 4,33 din 5 (9 votes, average: 4,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2536

Despre

  • Principiile fundamentale ale procesului civil
  • Cererea de reexaminare a acţiunii de contestaţie la executare
  • Dispoziția instanţei cu privire la suspendarea executării silite

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Efectul suspendării executării silite în cazul introducerii unei cereri de reexaminare a acțiunii de contestație la executare was last modified: iulie 1st, 2015 by Adrian Stoica

Recomandări

Despre autor:

Adrian Stoica

Adrian Stoica

Este doctor în drept, prof. univ. și decan al Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ovidius” din Constanța, executor judecătoresc și consultant permanent al Biroului Executiv al Uniunii Internaționale a Executorilor Judecătorești.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter