Eficienţa economică, un principiu în dreptul contractelor

17 nov. 2017
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 621

Despre

  • Analiza economică a dreptului, unul dintre curentele de gândire în ştiinţa economică modernă care a cunoscut un mare succes pe plan internaţional, în special în lumea anglo‑saxonă, poate prezenta o certă utilitate pentru privatistul român...

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Eficiența economică, un principiu în dreptul contractelor was last modified: noiembrie 16th, 2017 by Dan Adrian Cărămidariu

Recomandări

Despre autor:

Dan Adrian Cărămidariu

Dan Adrian Cărămidariu

Este avocat la Bercea & Asociații S.C.A., Timișoara și asistent universitar la Universitatea de Vest din Timișoara și doctorand în drept (Contractele standard în afaceri) la Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Drept.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter