Egalitatea în drepturi a cetăţenilor şi nediscriminarea în sistemul constituţional român şi în dreptul comparat – aspecte selective

12 oct. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 409

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Egalitatea în drepturi a cetățenilor și nediscriminarea în sistemul constituțional român și în dreptul comparat – aspecte selective was last modified: octombrie 11th, 2017 by Nicolae Pavel

Recomandări

Despre autor:

Nicolae Pavel

Nicolae Pavel

Este conf. dr. la Facultatea de drept şi administraţie publică în cadrul Universității „Spiru Haret” din Bucureşti și cercetător ştiinţific asociat în cadrul Institutului de Cercetări „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române.

Abonează-te la newsletter