ELSA este o experiență de neratat, este o ocazie unică în viața unui student la Drept

17 iun. 2016
6 voturi, medie: 3,00 din 56 voturi, medie: 3,00 din 56 voturi, medie: 3,00 din 56 voturi, medie: 3,00 din 56 voturi, medie: 3,00 din 5 (6 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 650
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universul Juridic: Care a fost principalul target al dumneavoastră în calitate de președinte ELSA Cluj-Napoca?

Șerban Hălmăgean: Principalul lucru pe care mi l-am propus când mi-am preluat mandatul a fost să îmbunătățesc calitatea evenimentelor noastre. Și consider că acest target mi l-am și atins, cel mai bun exemplu ar fi exact conferința la care ne aflăm acum.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Universul Juridic: Dacă până acum v-ați propus anumite obiective și sunteți mulțumit de ele, care au fost piedicile care v-au împiedicat până în acest moment să gestionați anumite situații?

Șerban Hălmăgean: Cel mai mare dezavantaj – și în același timp îl consider și un avantaj al asociației noastre – este că toate proiectele le organizăm în echipă. Și munca în echipă de multe ori poate fi un plus, dar în același timp poate fi și un minus. Și aici mă refer și la comunicare, și la împărțirea de sarcini, și este foarte greu să coordonezi o echipă de 100 de oameni  – cum avem noi membri. Și aici cred că piedicile cele mai mari le ai în gestionarea tuturor situațiilor care apar pe parcursul organizării evenimentelor noastre.

Universul Juridic: Pentru că tot ați vorbit de echipă, vroiam să ne spuneți câteva cuvinte și despre relația cu celelalte filiale. Cum vă aveți, așa, între filiale, cum este relația, cu plusuri și minusuri, bineînțeles?

Șerban Hălmăgean: Relația noastră cu celelalte grupuri locale din ELSA România este una foarte bună. În special în ultimul timp am început să colaborăm foarte bine, și asta și datorită relațiilor pe care le-am creat între noi, președinții de la nivel local și președintele de la nivel național – a dus foarte mult la închegarea relațiilor grupurilor locale ELSA.

Universul Juridic: Pentru că tot ați vorbit despre studenți, despre relații, mi-aș dori să ne spuneți care este cel mai important lucru pe care ar trebui să-l știe un student și care ar vrea să facă parte din organizația ELSA.

Șerban Hălmăgean: Cel mai important lucru pe care l-aș spune unui student interesat să intre în ELSA ar fi că este o experiență de neratat, este o ocazie unică în viața unui student la Drept să facă parte dintr-o asociație precum ELSA și poate beneficia de foarte multe lucruri: se poate dezvolta atât pe plan profesional, cât și personal, intrând în asociația noastră. Prin toate evenimentele pe care le organizăm dobândește experiență foarte mare pe mai multe domenii și prin evenimentele pe care le organizăm, dacă vor să participe la ele, de asemenea, dobândesc calități practice, pe care în facultate, din păcate, nu le învățăm.

Universul Juridic: În încheiere, aș vrea, dacă se poate, să ne spuneți un sfat pentru colegii din ELSA Cluj-Napoca, vă rog.

Șerban Hălmăgean: Pentru colegii mei din ELSA Cluj-Napoca, i-aș sfătui să fie cât mai implicați, să vină cu inima deschisă la toate evenimentele noastre și să facă evenimente de calitate în continuare.

Universul Juridic: Mulțumim

ELSA este o experiență de neratat, este o ocazie unică în viața unui student la Drept was last modified: iunie 28th, 2016 by Șerban Hălmăgean

Despre autor:

Șerban Hălmăgean

Șerban Hălmăgean

Este președintele ELSA Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletter