ELSA te poate ajuta să vezi ce îți dorești să faci mai departe

15 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 642
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universul Juridic: Care sunt principalele proiecte pe care ți le-ai setat pentru noul mandat pe care am înțeles că l-ai început acum?

Andreea Moldovan: În calitate de secretar general îmi doresc să avem cât mai mulți membri noi, cu care să încheiem contracte de voluntariat și care pot ajuta asociația și noi, la rândul nostru, să-i ajutăm să crească profesional și personal.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Universul Juridic: Care ar fi un element de departajare între candidații la un loc în organizația ELSA?

Andreea Moldovan: Aceștia ar trebui să își dorească să învețe mai mult și să vadă ce se face în practică, nu doar teoria ce se învață la cursuri. Și consider că ELSA ajută studenții în acest scop.

Universul Juridic: Din experiențele pe care le-ai văzut la cei care au fost înaintea voastră, faptul că au făcut parte din ELSA le-a ajutat cariera profesională după terminarea facultății?

Andreea Moldovan: Da, desigur. Cunosc ultimele două generații de elsaci care au terminat anul IV și din afirmațiile lor înțelegem că ELSA i-a ajutat să vadă ce își doresc să facă mai departe și ce carieră vor să aleagă.

Universul Juridic: Este un minus pentru ELSA Tg. Mureș faptul că este una dintre cele mai tinere filiale ale ELSA România?

Andreea Moldovan: În niciun caz nu este un minus. Într-adevăr suntem la început de drum, dar suntem dornici să facem mai multe pentru studenții din Tg. Mureș de la Drept și sperăm să atingem acest țel.

Universul Juridic: Care sunt principalii factori care crezi că te vor ajuta în noul mandat să-ți îndeplinești targeturile propuse?

Andreea Moldovan: Îmi doresc să-i ajut la rândul meu pe membrii ELSA Tg. Mureș, cum și membrii din ultimii 2 ani de când am intrat în ELSA m-au ajutat pe mine. Iar în acești ani am învățat să fiu organizată și să dau celorlalți din experiența mea.

Universul Juridic: Cât timp trebuie să aloce un membru ELSA organizației?

Andreea Moldovan: Nu este un număr anumit de ore. Depinde de dorința fiecăruia și de implicarea în organizarea evenimentelor. Depinde și de la eveniment la eveniment. Pentru o conferință, de exemplu, e nevoie de mai mult timp decât pentru o simplă dezbatere. Iar pentru un concurs de procese simulate, numărul orelor se ridică și mai mult.

ELSA te poate ajuta să vezi ce îți dorești să faci mai departe was last modified: septembrie 15th, 2016 by Andreea Moldovan

Despre autor:

Andreea Moldovan

Andreea Moldovan

Este secretar general ELSA Târgu Mureș.

Abonează-te la newsletter