Emisiunea „Executorii” 1 cu Franҫoise Andrieux, Roman Talmaci, Adrian Stoica-Constantin și Eugen Hurubă: Debutul emisiunii „Executorii”

13 Oct 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 577

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Timp de 2 ani am spus în paginile revistei „Legal Point” poveștile de viață ale personalităților din lumea juridică, academică și culturală.

Printr-un proiect marca „Universul Juridic”, povestea merge mai departe!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Astfel, am lansat seria „Profesioniștii Legal Point” sub egida căreia organizăm emisiunea „Executorii”.

Vineri, 13 octombrie 2017, începând cu ora 17:30, a avut loc emisiunea TV „Executorii” pe canalul „UJ-TV” găzduită de portalul universuljuridic.ro.

Realizatorul emisiunii, dl. Nicolae Cîrstea a adus în fața reflectoarelor, în cadrul emisiunii, patru invitați speciali: doamna Franҫoise Andrieux, Președintele Uniunii Internaționale a Executorilor Judecătorești, domnul Roman Talmaci, Președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din Republica Moldova, domnul prof. univ. dr. Adrian Stoica-Constantin, executor judecătoresc, membru al Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Constanța și domnul conf. univ. dr. Eugen Hurubă,  Director al Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești din cadrul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești.

Tema discuțiilor a fost: „Debutul emisiunii „Executorii”.

Emisiunea „Executorii” va fi transmisă în direct pe wptest.universuljuridic.ro.

Emisiunea „Executorii” 1 cu Franҫoise Andrieux, Roman Talmaci, Adrian Stoica-Constantin și Eugen Hurubă: Debutul emisiunii „Executorii” was last modified: decembrie 19th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter