Un nou sezon al emisiunii „Mediatorii”

30 sept. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 511
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Filmările pentru noul sezon din emisiunea „Mediatorii” la Televiziunea Română Națională au fost reluate începând de ieri, 28.09.2016, anunță Consiliul de Mediere.

Emisiunea se va difuza în grila de toamnă a postului național de televiziune.

Această emisiune își propune să demonstreze că medierea este o soluție reală pentru degrevarea instanțelor de judecată și întoarcerea spre normalitate, iar mediatorul un catalizator social care promovează respectul, încrederea și menținerea relațiilor interumane.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Mugur Bogdan Mitroi, președintele Consiliul de Mediere mulțumește pe aceasta cale colegilor mediatori implicați în proiect.

Sursa informației


Realizatorii acestei emisiuni au publicat la editura noastră lucrarea intitulată „Legislația profesiei de mediator”.

„Volumul «Legislația profesiei de mediator» reprezintă o carte de căpătai a viitorului mediator, dar și a profesionistului care își desfășoară activitatea, înglobând atât legislația în domeniu, cât și reglementările care ridică profesia pe o noua treaptă a calității.

Este necesară standardizarea și introducerea unor norme de reglementare în accesarea profesiei, tocmai pentru o mai bună corelare și sincronizare a profesioniștilor în desfășurarea activității, cât și în integrarea acestora într-un sistem contextual determinat de dinamica socială.

Volumul prezintă normele de standardizare a profesiei de mediator și facilitează înțelegerea acesteia din dubla perspectivă, a beneficiarului serviciului, cât și a prestatorului de servicii în acest domeniu”.

Drd. MUGUR MITROI
Președintele Consiliului de Mediere

Un nou sezon al emisiunii „Mediatorii” was last modified: septembrie 29th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter