EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 43 – Av. dr. Petruț Ciobanu și prof. univ. dr. Emilian Stancu: „Rolul criminalisticii în aflarea adevărului judiciar”

3 mai 2017
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1153

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cornel Dărvășan: Vă invit dragi invitați să ne vorbiți despre un scurt istoric al criminalisticii în România.

Emilian Stancu: Fără criminalistică dreptul penal ar fi o filosofie! Pentru că fără criminalistică nu pot să descopăr acele lucruri intime care servesc la aflarea adevărului într-un proces judiciar, în primul rând, penal. Acum, în legătură cu disciplina criminalistică, cu criminalistica în ansamblul ei, trebuie să știți că foarte puțină lume știe exact despre ce este vorba. Toată lumea își închipuie că este vorba despre o disciplină care se ocupă cu cercetarea, descoperirea omorurilor.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Cornel Dărvășan: Domnule profesor am o curiozitate așa din prima, eu fiind din afara lumii juridice, există crima perfectă?

Emilian Stancu: Nu […]

Emilian Stancu: Există  numai împrejurări în care nu poți să afli cine este autorul sau, vorba colegului Petruț, nu se dorește să se afle întotdeauna.

Emilian Stancu: Ce înseamnă să fii criminalist? Avem așa, experți criminaliști, cei care fac expertize sau constatări judiciare […].

Emilian Stancu: Dar sunt de asemenea, și procurori criminaliști.

Deci, criminalistica ce înseamnă? Tot ce înseamnă investigație penală […].


Timp de 2 ani am spus în paginile revistei „Legal Point” poveștile de viață ale personalităților din lumea juridică, academică și culturală.

Printr-un proiect marca „Universul Juridic”, povestea merge mai departe!

Miercuri, 3 mai 2017, începând cu ora 17:00, a avut loc emisiunea TV „Legal Point” pe canalul „UJ-TV” găzduită de portalul universuljuridic.ro.

Realizatorii, dl Cornel Dărvășan și dl Nicolae Cîrstea, au adus în fața reflectoarelor, în cadrul emisiunii, doi invitați speciali: av.dr. Petruț Ciobanu și cu prof. univ. dr. Emilian Stancu.

Tema emisiunii a fost: „Rolul criminalisticii în aflarea adevărului judiciar”.

Emisiunea Legal Point va fi transmisă în direct pe wptest.universuljuridic.ro.

EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 43 – Av. dr. Petruț Ciobanu și prof. univ. dr. Emilian Stancu: „Rolul criminalisticii în aflarea adevărului judiciar” was last modified: mai 4th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter