EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 50 – Ștefan Lucaciuc: „Relațiile publice și comunicarea sistemului judiciar”

28 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 737

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Timp de 2 ani am spus în paginile revistei „Legal Point” poveștile de viață ale personalităților din lumea juridică, academică și culturală.

Printr-un proiect marca „Universul Juridic”, povestea merge mai departe!

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Miercuri, 28 iunie 2017, începând cu ora 17.00, are loc emisiunea TV „Legal Point” pe canalul „UJ-TV” găzduită de portalul universuljuridic.ro.

Realizatorii emisiunii, dl. Cornel Dărvășan și dl. Nicolae Cîrstea aduc în fața reflectoarelor, în cadrul emisiunii, un invitat special: Jud. Ștefan Lucaciuc – Consiliul Superior al Magistraturii, șef al Biroului de Informare Publică și Relații cu Mass Media, Purtător de cuvânt.

Tema emisiunii este: „Relațiile publice și comunicarea sistemului judiciar”.

Emisiunea Legal Point va fi transmisă în direct pe wptest.universuljuridic.ro

EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 50 – Ștefan Lucaciuc: „Relațiile publice și comunicarea sistemului judiciar” was last modified: iunie 28th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter