EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 2 – Melania Segărceanu și Ionuț Octavian Sandu: Executarea silită, provocări și perspective

1 Mar 2016
5 voturi, medie: 3,00 din 55 voturi, medie: 3,00 din 55 voturi, medie: 3,00 din 55 voturi, medie: 3,00 din 55 voturi, medie: 3,00 din 5 (5 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1580
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Timp de 2 ani am spus în paginile revistei „Legal Point” poveștile de viață ale personalităților din lumea juridică, academică și culturală.

Printr-un proiect marca „Universul Juridic”, povestea merge mai departe!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Miercuri, 2 martie 2016, a avut loc emisiunea TV „Legal Point” pe canalul „UJ-TV” găzduit de portalul universuljuridic.ro

Realizatorii emisiunii, Cornel Dărvășan și Nicolae Cîrstea, au adus în fața reflectoarelor, în cadrul emisiunii „Executarea silită, provocări și perspective”, doi invitați speciali:
Melania Nicoleta Segărceanu – directorul Direcției juridice din cadrul UNEJ și
Ionuț Octavian Sandu –Vicepreședintele UNEJ

Emisiunea, cu o frecvență săptămânală, a fost transmisă în direct pe wptest.universuljuridic.ro.

👍Vezi și: Debutul EMISIUNII TV „LEGAL POINT”

EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 2 – Melania Segărceanu și Ionuț Octavian Sandu: Executarea silită, provocări și perspective was last modified: septembrie 21st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter